El centre

Un lloc de trobada per a compartir i gaudir

Tu negocio en La Vital val

El centre comercial La Vital es un referent en la ciutat de Gandia i está ubicat en un emplaçament privilegiat disfrutant d’una excelent accesibilitat des de totes les procedèncias possibles. El Centre comercial i de Oci de Gandia oferix el mix comercial més complet de La Safor, es un edifici singular amb clara vocació de sostenibilitat medioambiental, que porta a la ciutat la millor oferta d’oci i servicis disponibles.

Tens una idea de negoci? Cerques l'espai perfecte per a desenvolupar la teua activitat comercial? Vols regentar un establiment sota un model de franquícia? La Vital t'ofereix la possibilitat d'estar en el centre comercial de referència, amb marques capdavanteres que el converteixen en un pol d'atracció comercial. Posa't en contacte amb nosaltres a través de l'email infoclientes@lavital.es o en el telèfon 962881070 i el nostre equip comercial t'ajudarà a trobar l'opció que millor s'ajusta a les teues necessitats.

Si està interessat en llogar un local o en l'explotació d'espai comú o necessita més informació sobre espais comercials, no dubte en omplir el formulari.

Assunt
Nom i cognoms
Empresa
Activitat / sector
Rètol
M² / superfície
Correu electrònic
Telèfon
Missatge
*Camps obligatoris
He llegit i entès la Política de privacitat i de cookies