El centre

Un lloc de trobada per a compartir i gaudir

El teu negoci en La Vital

Si busques instal·lar el teu punt de venda per un temps determinat o establir-te temporalment per a donar a conéixer el teu producte o servei, LA VITAL t'ofereix la possibilitat d'estar en el centre comercial de referència, amb una mitjana de 3,6 milions de visitants a l'any i marques capdavanteres que el converteixen en un pol d'atracció comercial. Botigues efímeres, food trucks... explora les noves possibilitats de negoci i posa't en contacte amb el nostre equip comercial a través del formulari.

Si busques espais per a menys de tres mesos pots seleccionar l'espai i realitzar la reserva directament a través de Fillit. Accedeix Aquí


Tens una idea de negoci? Cerques l'espai perfecte per a desenvolupar la teua activitat comercial? Vols regentar un establiment sota un model de franquícia? Ara tens la possibilitat d'estar en el centre comercial de referència, amb una mitjana de 3,6 milions de visitants a l'any i marques capdavanteres que el converteixen en un pol d'atracció comercial. Posa't en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari i el nostre equip comercial t'ajudarà a trobar l'opció que millor s'ajusta a les teues necessitats.


Duu a terme el teu esdeveniment o promoció en un gran aparador pel qual passen diàriament milers de persones. Contacta amb nosaltres i t'ajudarem a definir la teua acció i l'espai que més s'ajusta al que vols dur a terme. A més, comptaràs amb el suport del nostre equip de màrqueting per a donar visibilitat a la teua acció.


Assunt
Nom i cognoms
Empresa
Activitat / sector
Rètol
M² / superfície
Correu electrònic
Telèfon
Missatge
*Camps obligatoris
He llegit i entès la Política de privacitat i de cookies