El centre

Un lloc de trobada per a compartir i gaudir

Tu Centro Comercial en Gandia

El Centre Comercial i d'Oci La Vital està situat en un emplaçament privilegiat, molt pròxim a la circumval·lació N332 i a l'Autopista A7 (València-Alacant). Disposa d'una excel·lent accessibilitat des de totes les procedències possibles: tant des de l'interior de la ciutat de Gandia, zones litoral i platges, com des de tots els municipis que formen les comarques de La Safor i de la Vall d'Albaida.

És un Centre Comercial semi-obert i amb mentalitat mediterrània, on els seus espais permeten que el client gaudisca del bon temps en els seus passejos i terrasses.

La Vital és un Centre còmode, amb molta lluminositat, confortable i accessible a tota mena de públic, amb 1.300 places gratuïtes de pàrquing i un mix comercial molt complet i equilibrat format per 66 locals que ofereixen una àmplia oferta en moda, complements, llar, esport, tecnologia, restauració, etc., on es troben marques tan representatives com Zara, H&M, Cortefiel, Bershka, Vipsmart, etc., a més de 10 sales de cinema on gaudir de les millors pel·lícules i estrenes.

En La Vital, s'han creat espais segurs, perquè la seua principal preocupació són els seus clients i empleats. Per a això ha posat en marxa un protocol de neteja i seguretat enfront del Covid-19 certificat per AENOR.

I per a estar més a prop que mai, hem habilitat un servei d'atenció al client a través de WhatsApp perquè pugues contactar amb el Centre de manera ràpida i directa.

Ficha tècnica
Localitat
Gandia
Inauguració
05 de Abril de 2006
Sup. llogable
24.648,53 m2
Sup. construïda
65.000 m2
Locals
66
Plantes comercials
2
Plantes de pàrquing
2
Places de pàrquing
1.300
Accedix al Tour Virtual