El centre

Un lloc de trobada per a compartir i gaudir

Compromiso La Vital

Des del Centre Comercial La Vital realitzem donacions econòmiques a diferents iniciatives amb la finalitat de promoure la igualtat social, l'educació… entre altres, i contribuir amb aquelles persones o col·lectius en situació de risc.

Durant 2020 hem realitzat diferents accions que han ajudat en un moment social, sanitari i educatiu molt complicat. Accions que continuarem promovent durant 2021 perquè, el nostre compromís s'ha adaptat als nous temps, estant més units que mai.

Algunes de les accions realitzades durant aquest període han sigut les següents:

  • Donació de quasi dues tones d'aliments de primera necessitat, amb Cruz Roja Gandia. El lliurament va permetre ajudar a 846 famílies de Gandia i la Comarca de La Safor.


  • Donació de material tecnològic a xiquets i xiquetes amb escassos recursos amb la finalitat de millorar l'accés a l'educació arran de la pandèmia derivada de la crisi sanitària. La donació de 14 tauletes digitals i dos ordinadors portàtils va contribuir a ajudar a 20 famílies i 33 xiquets i xiquetes de Gandia i de la Comarca de la Safor, gràcies a la col·laboració amb Cruz Roja Gandia.


  • Donació de joguets a xiquets i xiquetes en risc d'exclusió social durant Nadal, en col·laboració amb Creu Roja Gandia. Mitjançant les cartes rebudes per a Papà Noel o els Reis Mags, es va aconseguir complir el desig de més de 80 xiquets i xiquetes.


  • Donació econòmica al Centre d'Acolliment Sant Francesc d'Assís de Palma de Gandia. A través del nostre “Arbre digital solidari” els clients van encendre 1500 llums digitals, aportant 300 euros als qui més el necessiten.